Aan tafel met Rembtandt
Ter ere van het Rembrandtjaar werkt FINE samen met Douwes FINE art. De gerenommeerde kunsthandelaar presenteert tijdens “FINE” originele etsen en een tafel vol naslagwerken van de geniale meester. Tevens vinden er aan tafel informele lezingen over de Hollandse kunstschilder plaats. Bezoekers vergroten daardoor kennis van het oeuvre van de bekende kunstenaar en verbazen zich over de betaalbare prijs van de authentieke prenten.
.

Plein Air schilders op FINE
Tijdens FINE art & antiques fair zijn een paar rasechte plein-air schilders aan het werk in het park van kasteel Groeneveld: Piet Groenendijk, Ton van Steenbergen en Bert Welmers. Een aantal schilders, Dorien van Diemen en Natalia Dik, werken voorafgaand aan de beurs in en rond het kasteel om het landgoed van Groeneveld op het doek verbeelden. De resultaten zullen tijdens FINE te zien zijn bij Kunstzaal van Heijningen. Kom dus kijken bij deze boeiende activiteit!


Opening FINE
De eerste editie van FINE art & antiques fair vond plaats van 27 t/m 30 september 2018 in en rond kasteel Groeneveld. De nieuwe internationale kunstbeurs werd feestelijk geopend door burgemeester jonkheer Mark Roell en Pia Douwes, de ongekroonde koningin van Baarn.
.