Aan tafel met Rembrandt
Ter ere van het Rembrandtjaar werkt FINE samen met Douwes FINE art. De gerenommeerde kunsthandelaar presenteert tijdens “FINE” originele etsen en een tafel vol naslagwerken van de geniale meester. Tevens vinden er aan tafel informele lezingen over de Hollandse kunstschilder plaats. Bezoekers vergroten daardoor kennis van het oeuvre van de bekende kunstenaar en verbazen zich over de betaalbare prijs van de authentieke prenten.
.

Win een zes-gangendiner in het Rijksmuseum!
In heel Nederland besteden kunstaanbieders aandacht aan het 350ste sterfjaar van de beroemde schilder. Zo toont het Rijksmuseum in Amsterdam het hele jaar verschillende Rembrandt-tentoonstellingen en een jaar vol evenementen in teken van de grote meester. Omdat FINE art & antiques volop aandacht besteedt aan de Hollandse meesterschilder organiseert onze marketing partner Noordam Vermogensbeheer een speciale winactie. In lijn met het Rembrandtjaar maakt u kans op een zes-gangendiner aan de Chef's Counter van het restaurant van het museum: Rijks. Dichter bij 'aan tafel met Rembrandt' kunt u niet komen.

Het enige wat u hoeft te doen is antwoord te geven op deze vraag:
In welk jaar overleed Rembrandt?

Stuur uw antwoord naar prijsvraag@intervent.org. De prijs wordt onder de juiste inzendingen verloot.

'RIJKS is het restaurant van het Rijksmuseum.
Executive chef Joris Bijdendijk en chefs de cuisine Ivan Beusink en Yascha Oosterber, introduceren de 'keuken van de Lage Landen', die gekenmerkt wordt door het Hollandse product in al zijn eenvoud. Ook wel 'Low food' genoemd. Het keukenteam laat zich inspireren door ingrediënten van Nederlandse bodem. Vaak maken zij gebruik van de vele internationale smaken die de Nederlandse keuken door de eeuwen heen hebben beïnvloed.'


Opening FINE 2019
Op woensdagmiddag 25 september aanstaande opent burgemeester jhr. Mark Roell de tweede editie van FINE art & antiques fair in en rond kasteel Groeneveld.
Tijdens de feestelijke besloten opening van deze snel groeiende internationale kunstbeurs staat burgemeester Roell stil bij de connectie die Baarn heeft met kunst en erfgoed.
.
Gratis rondleidingen
Tijdens FINE art & antiques fair wordt het publiek dagelijks getrakteerd op inspirerende rondleidingen.
Zo neemt o.a. de bekende TV-expert en beëdigd taxateur Frederik Baerveldt (bekend van ‘Cash op zolder’) de bezoeker mee langs de mooiste objecten van FINE. Dagelijks om 12.00 en 14.00 uur, verzamelen bij het entree.

Plein Air schilders op FINE
Tijdens FINE art & antiques fair zijn een paar rasechte plein-air schilders aan het werk in het park van kasteel Groeneveld: Piet Groenendijk, Ton van Steenbergen en Bert Welmers. Een aantal schilders, Dorien van Diemen en Natalia Dik, werken voorafgaand aan de beurs in en rond het kasteel om het landgoed van Groeneveld op het doek verbeelden. De resultaten zullen tijdens FINE te zien zijn bij Kunstzaal van Heijningen. Kom dus kijken bij deze boeiende activiteit!