Exposanten informatie

Deelname voorwaarden   FINE art & antiques fair
Plattegrond   Kasteel Groeneveld
Deelname   FINE art & antiques fair
Algemene voorwaarden   InterEvent b.v.

FINE art & antiques fair 
Kasteel Groeneveld - Baarn - 25 t/m 29 september 2019

FINE art & antiques fair is de hoogwaardige kunst- en antiekbeurs  van InterEvent. (De makers van o.a. het Kunst & Antiek Weekend, Het Juweel, Exclusive Spring Fair en Sfeerbeurs LaTable Naarden.) Een zorgvuldige en uitgebreid gerichte nationale mediacampagne (on- & offline) maakt dat een goed publiek in groten getale naar Kasteel Groeneveld komt.


Wanneer is FINE art & antiques fair?

Dé nieuwe internationale kunstbeurs vindt plaats van woensdag 25 t/m zondag 29 september 2019. Het evenement is alle dagen geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op woensdag, tijdens de opening, is FINE art & antiques fair geopend van 16.00 tot 21.00 uur voor genodigden.


Kasteel Groeneveld

Bezoekers van de FINE art & antiques fair komen binnen via het souterrain van Kasteel Groeneveld. Hier, op de bel-etage en op de eerste verdieping, zijn in totaal 12 verschillende kasteelkamers. De kasteelkamers zijn rijk gedecoreerd of juist strak met witte wanden. In de kasteelkamers wordt geen gebruik gemaakt van standbouw.


Tuinpaviljoen

Direct verbonden aan het kasteel bereiken de bezoekers via de overdekte walkaway het grote Tuinpaviljoen. In deze stijlvol aangeklede beurshal bevinden zich een twintigtal strakke witte standruimtes met standbouw. Achter het Tuinpaviljoen is de WineBar met een zonnig terras.


PAK UW KANS!